18 Ağustos 2014 Pazartesi

İnternetten Para Kazanmak

İnternetten para kazanmak isteyenler burada yazanları okuduktan sonra çok rahat bir şekilde internetten para kazanabilirsiniz. Lafı fazla uzatmadan direk nasıl İnternetten para kazanabiliriz onu anlatayım.

1) LİNK KISALTARAK

Link kısaltarak para kazanmak için en kolay yolu büyük kitleli bir web siteniz varsa oradan çok rahat bir şekilde link kısaltarak para kazanabilirsiniz.

Nasıl link kısaltılarak para kazanabilirim ?

Bununla ilgili bir çok siteler var bu sitelerin linklerini yazının sonuna ekleyeceğim. Mesela bir haber linki var bu haber linkini normal link değilde link kısaltma sitelerinden linki kısaltarak paylaşırsanız o linke her tıklandığında para kazanırsınız.

Güzel Link Kısaltma Siteleri
bc.vc
adf.ly

2) Web Sitenize Reklam Alarak

Bir web siteniz varsa sitenize Google Adsense gibi reklamlar alabilirsiniz.

Nasıl Web Sitesine Reklam Alacağım

Bir web sitesine google adsense kolay kolay reklam vermiyor sitenizde çok yazı ve kullanıcı olması lazım. Zaten Google Adsense reklam verse bile sitenizde pek fazla yazı yoksa veya kullanıcı yoksa reklamlara tıklanmadığından para kazanamazsınız.

3) Eski Eşyalarınızı Satarak 

Evinizde kullanmadığınız eski eşyalarınızı satarak para kazanabilirsiniz. Örneğin; Okuduğunuz bir kitabı satabilirsiniz kullanmadığınız elektronik aletler gibi.


BİZ YAZANLARIZ