4 Eylül 2014 Perşembe

NASIL KOPYA ÇEKİLİR ?


 Evet arkadaşlar bu yazımızda sizlere kopya konusunda yardımcı olacağız . Kopya nasıl çekilir , kopya en güvenli şekilde nasıl çekilir bunları az çok biliyoruz ama bir tekrar etmekte fayda var .

 İsterseniz hemen bilgi paylaşımımıza başlayalım.

 İlk önce hepimizin bildiği gibi çalışkan arkadaştan faydalanma yolu vardır ama bunu yaparken öğretmene çok dikkat etmek gerekir ama öğretmenle birden çok kez göz göze geldiyseniz kopya çekmeyi hemen düşünmeyin biraz bekleyin çünkü öğretmen sizde bi haller olduğunu çakar .

 Daha sonra diğer bir kopya yöntemi olarak ki çok tutulan bir yöntemdir . Akşamdan hazırladığınız kopyaları öndeki sıra arkadaşınızın ayakkabısının altına yapıştırın arkadaşınızı sınav içinde dürttüğünüzde ayaklarını kaldırmasını rica edin , çok görülmeyen bir yöntemdir .




 Başka bir yöntem de yukarıda gösterdiğim gibi kopya kalemi bunu her kırtasiyede bulabilirsiniz ve isteyebilirsiniz . Bu kalemi zaten bilirsiniz nasıl olduğunu . Öğretmenin dalgın bir halinde akşamdan hazırladığınız bu yöntemi kullanabilirsiniz

 Diğer yöntem ki bunu unutmamak gerekir . En beleşçi yöntemdir ve şüphe çekmez . Sıralarda arkalarda oturuyorsanız sınavdan önce kağıt vs. çöp hazırlayın ve öndeki kestirdiğiniz öğrenciye doğru  çöp atmaya gidermiş gibi yakınlaşın böylece bakabilirsiniz .

 Sıraya yazma yöntemini söylemiyorum bile ...

 Başka bir yöntem ise saat kullanıyorsanız ve artık saatlerin ekranları büyük oluyor sınav öncesinden hazırladığınız küçük kopya kağıdını saatinizin ekranının altına koyun ve gerektiğinde çıkarıp bakabilirsiniz ( Kışın uzun kollu kıyafetlerde işe yarar )

 Vee en hard en baba kopya yöntemlerden biri ise çağımızın kopya tekniği ve arkada sıralarda çok işe yarar . Telefonunuz ve internet paketiniz varsa kopya çekmek için hiçbir engel yoktur . sınavda telefonunuzda arama motorunu açık bırakın hemen açtığınızda önünüze gelebilsin bide hızlı yazabilirseniz klavyede süper işler çıkarırsınız ..

 Son olarak bir tavsiyem erkekler için : Arkadaşım , kızların yanında cool davrandığın gibi hocanın karşısında da cool davran gerisi gelir zaten ;)

 SİZİNDE KENDİNİZE ÖZGÜ VEYA HEP KULLANDIĞINIZ KOPYA YÖNTEMLERİ VARSA ALT TARAFTA YORUM BÖLÜMÜNDEN PAYLAŞABİLİRSİNİZ :)

BİZ YAZANLARIZ