26 Şubat 2015 Perşembe

Serçe Sarayı Oyuncuları

Serçe sarayı oyuncuları kimler? Serçe sarayı oyuncuları burada.Serçe sarayı oyuncuları belli oldu.Serçe sarayı hakkında detaylar.

Star Tv kanalında 5 Marttan itibaren yayına girecek olan Serçe Sarayı şimdiden ilgi toplamayı başardı.Yaşam mücadelesi, bolca aksiyon ve tabiki aşkın ele alındığı dizinin başrol oyuncuları belli oldu.









Songül Öden





Songül Öden (d. 17 Şubat 1979; Diyarbakır), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda yarı zamanlı şan eğitimi alan sanatçı, Ankara Sanat Tiyatrosu'nda (AST), Ankara Deneme Sahnesi’nde, Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda (1 yıl), Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda (3,5 yıl) ve özel tiyatrolarda görev yaptı. Oyuncu,Kanal D'den FOX TV'ye transfer olan, yapımcısının Fatih Aksoy olduğu Med Yapım imzalı Umutsuz Ev Kadınları adlı dizide Yasemin karakterini 2011-2014 yılları arası canlandırmıştır.Dizi 19 Haziran 2014'te final yapmıştır.
Öden, Zaza kökenlidir.[1]



Mert Fırat:



Şehabettin Mert Fırat [1] (d. 10 Ocak 1981, AnkaraTürk tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu, senarist.

Alican Yücesoy:



Alican Yücesoy (d. 22 Ekim 1982İstanbul), Türk sinematiyatro ve dizi oyuncusu.
Alican Yücesoy, ilk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi için Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girmiştir. Okula girdiğinin ertesi günü yapılan bir seçmeye katılmasıyla Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda çalışmaya başlamıştır. Sonrasında diziler ve sinema filmleri yapmıştır.





Yaklaşık bir ay önce İstanbul'un Emek Mahallesi'nde çekimlerine başlanan 'Serçe Sarayı'nın kadrosunda ayrıca Esra Dermancıoğlu, Serkan Ercan, Erkan Bektaş, Selen Öztürk İsmail Ege Şaşmaz, İlayda Alişan, Gürsu Gür, İpek Bağrıaçık, Selen Domaç, Gülen Karaman ve Turgay Kantürk gibi oyuncular rol alıyor. 
30'lu yaşlarının başında olan Serçe, İstanbul'da, iki oğlu ve kız kardeşiyle birlikte sakin bir hayat yaşamaktadır. Eşi Ramazan'ı trafik kazasında kaybettikten sonra çıkan taliplerin hiçbirini kabul etmeyip kendisini çocuklarına ve kız kardeşine adamıştır. Ancak bir gün hiç beklenmedik bir şey olur;  
Serçe tüm evlilik hayatı boyunca büyük bir yalanla yaşadığını öğrenir. Hatırasına bile dört elle bağlı olduğu adam onu senelerce üstelik de gözünün içine baka baka aldatmıştır. Evlilikleri boyunca bir başka kadınla da beraberliğini sürdüren Ramazan'ın üstelik o kadından da bir erkek çocuğu vardır... Gerçeklerle yüzleşmek Serçe için hayatının dönüm noktasıdır. Serçe bunları yaşarken gençlik aşkı Kadir’in de yaşadıkları mahalleye geri dönmesiyle işler karışacaktır.


TOPlist

BİZ YAZANLARIZ