7 Ocak 2015 Çarşamba

PTC SİTELERİ PARA KAZANMA



Evet arkadaşlar internetten para kazanmanın isim yaptığı bu yıllarda gün geçmiyor ki yeni yeni yöntemler türemesin. Peki bu PTC siteleri ile nasıl kazanırız ?

1-Günlük çıkan reklamlara tıklayarak kazanmak 

2-Sayfadaki görevler bölümündeki görevleri yaparakkazanmak 

3-Anketler çıkıyor bazen anketleri tamamlayarak kazanmak 
3-clixgrid oyununu oynayarak para kazanmak şanslıysanız bu oyunda günde 10$ kazanabilisiniz 

4-Ve en önemlisi alt üye kazanarak onların kazandıklarından komisyon almak Sağlam ve güvenilir PTC siteleri listesini sizler için araştırdık. Ödeme yapabilecek sayılı siteler arasında 1 elin parmağını geçmeyen siteler var. Onun dışında Türk PTC siteleri yeni yeni türemeye başladı ama ödeme kanıtı bulduğumuz siteler oldukça yazımızı güncellemeye devam edeceğiz.
VE İŞTE TOP 3 PTC SİTELERİ ;

1- www.clixsense.com
2- www.neobux.com
3- wad.ojooo.com (2014-2015 için büyük yatırımlar yapan bir site)

PTC SİTELERİ İÇİN ÇIKAN BOTLAR !!!
Verdiğim 3 site ödemeleri sorunsuz yapar. Paypal hesabınıza sorunsuz şekilde havale alabilirsiniz ama illegal işleri seviyorum derseniz yakalanma ihtimaliniz  yüksek olsada cheat engine ile ödeme yapılan yere miktar girip ödeme talebinde bulunabilirsiniz yada mouse recorder gibi programlar kullanarak evde olmasanız dahi bilgisayarı açık bırakarak reklamlara siz bilgisayar başında olmadan tıklama imkanı sağlar. Benim tavsiyem günde 20 dakika ayırarak keyfi reklamları tamamlanız aksi takdirde yakalandığınızda hesabınız kapanıyor.Günlük 20 dakika ile ayda temiz 60$ yapmanız mümkün.
Onun dışında PTC siteleri reklam vermek gibi bir alternatif sunuyor ,asıl parada buradan akıyor. Örnek verecek olursak; Ben bir siteyim doğal programsız hit yapmam lazım. Gidiyorum PTC sitesine 20 dolar bayılıyorum aylık. O da bana diyor ki rahat ol kardeşim biz sana aylık 1000-2000 kişi arası söz veriyoruz. İşte ordan damlayan 0.001 dolarıda sizin hesabınıza yatırmış oluyor. Siz 1 tıklarken adam böylece 3000 dahi kazanabiliyor buda adama müşteri çekiyor işin özü bu.

Sevgiyle kalın a dostlar...

BİZ YAZANLARIZ