14 Ocak 2015 Çarşamba

Sevgililer Gününde Sevgiline Site Hediye Et

Sevgililer günü yaklaşıyor ve ne hediye alsam diye düşünüyordum bir internet sitesinde şöyle bir şey gördüm ve sizinle paylaşmak istedim. Sevgiline site diye. Çok güzel bir fikirdi çok hoşuma gitti gerçekten. Sevgilinizin ve sizin beğeneceğinize eminim. Bir anı defteri gibi bir web sitesi. Bu sitede sevgilinizle beraber resimlerinizi koyup o fotoğrafın anısını yazabileceğiniz bir tema.

Tema özellikleri: 
*Mobil için uygun. 
*Yönetim paneli mevcut.

Açılış Sayfası : 
Yönetim panelinden karşılama mesajları düzenlenebilir.İstenildiği taktirde arka plan fotoğrafı değiştirilir.
Seni Seviyorum Çünkü Sayfası : 
Yönetim panelinden başlık mesajları düzenlenebilir ve sınırsız sayıda neden eklenebilir, düzenlenebilir ve silinebilir.
Hatıralarımız Sayfası : 
Yönetim panelinden başlık mesajları düzenlenebilir ve sınırsız sayıda hatıra eklenebilir, düzenlenebilir ve silinebilir.
Zaman Tüneli Sayfası : 
Yönetim panelinden başlık mesajları düzenlenebilir ve sınırsız sayıda ilişkiniz için önemli kabul ettiğiniz olaylar eklenebilir, düzenlenebilir ve silinebilir.
Sevgiliye Mesaj Sayfası : 
Yönetim panelinden başlık mesajları düzenlenebilir ve sınırsız sayıda fotoğraf eklenebilir, düzenlenebilir ve silinebilir. Ayrıca sevgiliniz için yazacağınız şiir, yazı bu fotoğrafların altında gösterilir. Bu metin değiştirilebilir.
Yorumlar Sayfası : 
Yönetim panelinden başlık mesajları düzenlenebilir. İnsanlar sizin hakkınızda yorum yapabilir. Bu yorumları yönetim panelinden onaylayabilir, onayı kaldırabilir veya silebilirsiniz. 
Menü Başlıkları : 
Yönetim panelinden menü başlıklarını düzenleyebilirsiniz.
Yönetici Bilgileri : 
Yönetim panelinden giriş kullanıcı adını ve şifresini değiştirebilirsiniz.

Kısacası sevgilinizi mutlu edebilecek pek çok şeyi ekleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. 









FİYAT: 80 TL
İLETİŞİM: info@gt-ajans.com
kursadaltan@windowslive.com
0553 449 8365
0535 022 8921 (WhatsApp'dan iletişime geçebilirsiniz)


8 Ocak 2015 Perşembe

PRİNGLES'IN DERDİ NE !

Pringles'a zam haberi akıllarda soru işrati yaratırken, ithalatçı firma söz konusu durum hakkında açıklama yapmadı. Marketlerin indirim reyonunda da hiç göremediğimiz bir ürün olan pringles. Gece kafama takılan temiz sorulardan birisi Pringles neden pahalı? Hani şu düzgün kesilmiş cipsler. Bunun için düşündük taşındık araştırdık sizlerlede paylaşmaya karar verdik. Pringles dedik ey pringles ufağın bile pahalı ve az, gel zaman git zaman şu lays reklamında ki nenenin patates cipsleri arkasında üretim yeri yada şirket adresi İstanbul/(alakasız bir yer) yazıyor. Pringles'ı okudum BELÇİKA'DA ÜRETİLMİŞTİR yazıyor yani kısaca ne yediğimiz belli değil :) neyse ithal ürün olduğunu anladık ,onun dışında adamlar kesinlikle adaletli, amblajı ağzına kadar dolu görebileceğim tek cips ,yağ oranıda düşük falan filan diyorlar ama kendinizi ve çevrenizi kandırmayın çünkü ne kadar yağ o kadar lezzet ve ekstradan adamların kendine özel baharat çeşidi olunca şöyle tribe girip bir onluk çıkartıp daha veresim geldi kasiyere neyse ki alırken nasıl ödeyeceğimizi düşünüyoruz. Detaylar kafaları kurcalamasın dostlar...Pakedi evirdim çevirdim muşamma değil öncelikle yani bu ne demek bilir misiniz geri dönüşüme dahi gerek yok ömürlük ambalaja para veriyosunuz demeye getiriyo adamlar. Hatta ve hatta ben pringles ambalaj tasarımcılarının biz Türkiye için daha sonra içine çay,kahve,şeker koyacağımız şekilde tasarlandığını düşünmeye başladım. Çok ince bir ayrıntı vereyim altı tenekedir, üstte ki kapakla ,altta ki kapağı kaldırdığımızda karşılaştığım şey tuvalet kağını 1 sınıfta boyadığımız mukavva dairesel bir ambalajdır. E tabi o tarz bir ürünü gıda sektöründe görmek hoşumuza gitti zira BİLL GATES'in atık su içtiği bu dönemler. Bitmiş tuvalet kağıdının patentini alan ünlü firmalar olduğunu düşününce adamların geleceği gördüğünü düşündüm. Pringles güzel hep birlikte yiyelim inşallah .

Sevgi veSaygılarımla Esen Kalın ...

7 Ocak 2015 Çarşamba

PİYASA APPLE'A MUHTAÇ


 Aslında söylenecek pek fazla şey yok bu yazım apple'ın WATCH ürününü çıkaracağı ama dünyada çıkmadan ne tür etki yarattığı üzerine olabilir. Şimdi bilmeyenleriniz için diyorum bu watch falan filan hikaye bu giyilebilir teknolojiler arasında yer alan akıllı saat yada takıyosun sim kartı, saat telefon olan türden şeyler altta fotoğrafı var zaten uğraştırmayın. Asıl olay ise şu; giyilebilir teknolojiler arasında 2013-2014 arasında samsung,sony kaldı ki avea

FACEBOOK AKILLICA DAVRANDI


Gün geçmiyor ki son günlerde Whatsapp 4 ayda 100 milyon kullanıcıya sahip olmasın.Biran Acton ve Jan Koum biraderler tarafından kurulan bu anlık iletişim sosyal ağı Facebook tarafından 20 milyar dolara(4 milyar doları nakit) satın alındı. CEO Jan Koum dedi ki sen bizi resmen satın aldın arkadaşım ben seni benim hisselerim üzerinde  3 Milyar ile sınırlandırıyorum. Facebook kısa bir süre sonra ''facebook messenger'' adı altında bir mobil anlık iletişim sosyal ağı kurdu. Sorunlarıda beraberinde getiren bu messenger'ın hala daha whatsapp üzerinden öğreneceği çok şey var diye düşünüyoruz. Mark Zuckerberg gibi bir girişimcinin piyasada ki teknolojileri geliştirerek kendi sosyal ağında uygulamaya kalktığı bu dönemlerde herkes biliyor ki Facebook'un sonu geliştirilen yeni projelerle birlikte adım adım popülerliğini kaybetmeye başladı. Şans Facebook ile olsun diyerek yollarında başarılar diliyoruz...

PTC SİTELERİ PARA KAZANMA



Evet arkadaşlar internetten para kazanmanın isim yaptığı bu yıllarda gün geçmiyor ki yeni yeni yöntemler türemesin. Peki bu PTC siteleri ile nasıl kazanırız ?

1-Günlük çıkan reklamlara tıklayarak kazanmak 

2-Sayfadaki görevler bölümündeki görevleri yaparakkazanmak 

3-Anketler çıkıyor bazen anketleri tamamlayarak kazanmak 
3-clixgrid oyununu oynayarak para kazanmak şanslıysanız bu oyunda günde 10$ kazanabilisiniz 

4-Ve en önemlisi alt üye kazanarak onların kazandıklarından komisyon almak Sağlam ve güvenilir PTC siteleri listesini sizler için araştırdık. Ödeme yapabilecek sayılı siteler arasında 1 elin parmağını geçmeyen siteler var. Onun dışında Türk PTC siteleri yeni yeni türemeye başladı ama ödeme kanıtı bulduğumuz siteler oldukça yazımızı güncellemeye devam edeceğiz.
VE İŞTE TOP 3 PTC SİTELERİ ;

1- www.clixsense.com
2- www.neobux.com
3- wad.ojooo.com (2014-2015 için büyük yatırımlar yapan bir site)

PTC SİTELERİ İÇİN ÇIKAN BOTLAR !!!
Verdiğim 3 site ödemeleri sorunsuz yapar. Paypal hesabınıza sorunsuz şekilde havale alabilirsiniz ama illegal işleri seviyorum derseniz yakalanma ihtimaliniz  yüksek olsada cheat engine ile ödeme yapılan yere miktar girip ödeme talebinde bulunabilirsiniz yada mouse recorder gibi programlar kullanarak evde olmasanız dahi bilgisayarı açık bırakarak reklamlara siz bilgisayar başında olmadan tıklama imkanı sağlar. Benim tavsiyem günde 20 dakika ayırarak keyfi reklamları tamamlanız aksi takdirde yakalandığınızda hesabınız kapanıyor.Günlük 20 dakika ile ayda temiz 60$ yapmanız mümkün.
Onun dışında PTC siteleri reklam vermek gibi bir alternatif sunuyor ,asıl parada buradan akıyor. Örnek verecek olursak; Ben bir siteyim doğal programsız hit yapmam lazım. Gidiyorum PTC sitesine 20 dolar bayılıyorum aylık. O da bana diyor ki rahat ol kardeşim biz sana aylık 1000-2000 kişi arası söz veriyoruz. İşte ordan damlayan 0.001 dolarıda sizin hesabınıza yatırmış oluyor. Siz 1 tıklarken adam böylece 3000 dahi kazanabiliyor buda adama müşteri çekiyor işin özü bu.

Sevgiyle kalın a dostlar...

3 Ocak 2015 Cumartesi

Pes 2015 Kasma Sorunu Çözümü


Pes 2015 kasma sorunu çözümü o kadar da zor değil.Evet, arkadaşlar bu yazımda size Pes 2015 kasma sorunu çözümünü anlatacağım.

Aslında bu oldukça basit bir işlem.Ayrıntılara fazla girmeden söylemek gerekirse, aşağıdakileri yaparsanız Pes 2015 kasma sorununuz bir nebze çözülecek. Bir nebze dememin asıl nedeni, Bilgisayarınızın özellikleri , oyunun sistem gereksinimlerini ne derece karşılayabildiği ile alakalı.

Bilgisayarınız Pes 2015'in sistem gereksinimlerini yeterince karşılamıyorsa, en azından anlatacaklarımla kasma sorununuzu biraz da olsa çözebileceğiz.

Aşağıda linkte verdiğim dosyayı indirerek oyunun içerisindeki seyircileri kaldıracağız. Böylece ekran kartınızdaki yükü azaltıp oyunun normal şekilde çalışması için gereksinimleri karşılayacağız.


Öncelikle Dosyayı:

İndirmek İçin Buraya Tıklayınız.

Dosyayı İndirdikten Sonra Bu İşlemleri Yapınız.

1 : C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2015\Data içindeki dt30.cpk dosyasının bir yediğini alın.
2 : Programı açın dosya altından Aç'a basarak C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2015\Data yolundaki dt30.cpk dosyasını seçin ve tamam dedikden sonra...
Etkinleştir tusuna basın kaldırma içinse Devredışı tusuna basın.

Not:Kesinlikle dt30.cpk bir yediğini alın.Program beta oldugunda dolayı hatalar olabilir.

Ayrıca Pes 2015 için aşağıda ki videoyu izleyerek bilgisayarınızın ne kadar donduğunu anlamanızı test edelim.


1 Ocak 2015 Perşembe

Gta Samp Kurulumu


Evet Arkadaşlar Bu Makalemizde Sizlere Gta Samp Oyununun Kurulumunu Göstereceğim.
Çoğu Kişi Yanlış Kuruyor Ve Oynayamıyor. Veya Kurulumunu Bilmeyenler Var.
Bu Yazıyı Okuduktan Sonra Sorun Olmadan Rahatça Kurabileceksiniz. Ve Kuramayanlara Yardım Edebileceksiniz. Gta Samp Multiplayer Bir Oyundur. Ve Bu Yüzden İnternetiniz Sınırsız Olmalıdır.

Şimdi Kuruluma Geçelim.
Öncelikle Bilgisayarınızda Gta San Andreas Bulunmak Zorundadır.
Önceden Samp ı Kurmaya Çalıştıysanız Denetim Masasından Silin Veya Dosyalarının Elinizle Kaldırın.
Sonra Samp'ı Kendi Resmi Web sitesinden Yani -Buradan- Son Dosyasını İndiriyoruz.
İndikten Sonra Setub'u Açıyoruz. Açtıktan Sonra İleri Sözleşmeyi Kabul Edin Falan Onları Geçtikten Sonra; Nereye Kurucağımızı Sorucak. Gta San Andreas Nereye Kuruluysa Orayı Seçiyoruz Ve İleri Diyoruz. Adı Ne Olsun Masaüstünde Kısayolu Olsunmu Gibi Sorular Soracak. Orayı Dilediğiniz Gibi Geçebilirsiniz.

Sonra Kurulumu Başlatın Ve Kurulum Bitince Samp Dosyasından Oyuna Giriniz.
İstediğiniz Serverin Ip Adresini Girerek O Servere Bağlanabilirsiniz.

Bir Sonraki Makalemde Görüşmek Üzere...

BİZ YAZANLARIZ